TÜBİTAK 2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında Doç. Dr. Evrim BARAN Ana Bilim Dalımızda proje çalışmalarına başladı.
29 Şubat 2024 | 17:03

TÜBİTAK 2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında desteklenen “Fen Bilimleri Öğretmen Eğitiminde İnsan Merkezli Tasarım Yaklaşımı ile Zenginleştirilmiş Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi Modelinin Uygulanması ve Etkililiğinin Değerlendirilmesi” başlıklı proje ile konuk bilim insanı olarak üniversitemize davet edilen Iowa Eyalet Üniversitesinde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Evrim BARAN, 16 Şubat’ta ülkemize gelerek proje yürütücüsü, ev sahibi bilim insanı Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ ile Ana Bilim Dalımızda proje çalışmalarına başladı.

Doç. Dr. Evrim BARAN,  sayın rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ve sayın dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’yi ziyaret ederek, proje kapsamında üniversitemizde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

A-1 A-1 A-1