MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi ve MTA Genel Müdürlüğü Şehit Mehmet ALAN Enerji Parkına Gezi Düzenlenmiştir
2 Nisan 2024 | 20:11

Ana Bilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Fen Öğretiminde Okul Dışı Öğrenme Ortamları” dersi kapsamında “MTA Tabiat Tarihi” ve “MTA Eneri Parkı”na gezi düzenlenmiştir.  Geziye 4/A, 4/B ve 4/C sınıfı öğrencileriyle birlikte Ana Bilim Dalı öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Esra BENLİ ÖZDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ŞAHİNGÖZ katılmışlardır.

Gezide öğrenciler, Türkiye’nin ilk ve en büyük tabiat tarihi müzesinde Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden derlenmiş, doğa tarihini anlatan çok sayıda örnekleri inceleme fırsatı bulurken, enerji kaynaklarının tanıtımından, üretim ve verimli kullanımına kadar zincirin bütün halkalarını deneyimlediler.

.-1 .-1 .-1 .-1 .-1 .-1 .-1