Gazi Ortaokulu 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı Ziyaret Edildi
26 Nisan 2024 | 09:32

Ana Bilim Dalımızda farklı sınıflarda öğrenim gören öğretmen adaylarımız, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Demet ÇETİN ve Doç. Dr. İbrahim YÜKSEL rehberliğinde 25 Nisan 2024 tarihinde Gazi Ortaokulunda gerçekleştirilen 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti. Bilim fuarına oldukça ilgi gösteren öğretmen adaylarımız, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan projeleri inceleyerek, öğrencilere projeleri ile ilgili sorular sordular. Öğretmen adaylarımızın 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarlarına yönelik bilgi ve deneyim kazanmalarına katkı sağlayan bu güzel ziyarete, ev sahipliği yapan okul müdürü Bülent ERMİŞ’i, bilim fuarında sunulan projelerin hazırlanmasında emeği geçen proje yürütücüsü Yurdanur AYDEMİR’i, danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

.-1 .-1 .-1 .-1 .-1